inquiry
page_head_Bg

Pehea e hana ai nā mīkini helu koho balota: nā lako helu waena COCER-200A

Pehea e hana ai nā mīkini helu koho balota: nā lako helu waena COCER-200A

图片

An ʻo ka mīkini helu koho balota he mea hiki ke nānā ʻakomi, helu a hoʻopaʻa i nā balota ma ke koho balota, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka pono, pololei a me ka maopopo o ke kaʻina hana koho, a me ka hoʻemi ʻana i ke kumukūʻai a me ka hewa kanaka.ʻO kahi hihia ʻo ka COCER-200A, he lako helu kikowaena i hoʻomohala ʻia e Integelection.Hoʻolālā kūikawā ʻia ʻo COCER-200A no nā koho pepa a hoʻohana ʻia i nā kūlana helu balota waena.

Ke Kaʻina Hana o ka COCER-200A

ʻO ka COCER-200A kahi lako helu kikowaena e hiki ke nānā, helu a hoʻopaʻa i nā balota ma ke koho balota.

Eia ka wehewehe kikoʻī o ka hana ʻana:

- KaʻAnuʻu 1.Hanai

Hāʻawi ʻia nā balota i loko o ka mīkini e kahi pā hānai, hiki ke paʻa i500 balotai ka manawa.Loaʻa i ka pā feeder kahi sensor e ʻike i ka helu o nā balota a hoʻoponopono i ka wikiwiki e like me ia.He mea hoʻokaʻawale hoʻi ka pā hānai e pale ai i nā balota lehulehukomo koke i ka mīkini.

- KaʻAnuʻu 2.Ka nānā ʻana

Nānā ka mīkini i nā balota me kahi pahupaʻikiʻi kiʻekiʻe, a ʻike i nā kaha, nā ʻano a i ʻole nā ​​barcode ma luna o lākou.Loaʻa i ke kāmela kahi kumu kukui i kūkulu ʻia e hōʻoiaʻiʻo i kahi kiʻi akaka o nā balota.Hoʻohana ka mīkini i nā algorithms holomua e ʻike i nā koho koho a me nā moho ma nā balota, a hoʻololi iā lākou i ʻikepili kikohoʻe.

- KaʻAnuʻu 3.Heluhelu

E helu ana ka mīkini i nā balota e like me nā lula a me nā pae hoʻohālike i koho mua ʻia, a hōʻole i nā balota kūpono ʻole, e like me ka hakahaka, ke koho nui ʻia, nā koho balota a i ʻole nā ​​​​pōʻino.Loaʻa i ka mīkini kahi ʻōnaehana hōʻoia e nānā i ka pololei a me ka paʻa o ka ʻikepili, a hoʻomaopopo i ka mea hoʻohana inā loaʻa kekahi ʻokoʻa a i ʻole hewa.Loaʻa i ka mīkini kahi ʻōnaehana hoʻihoʻi e hoʻopaʻa i ka ʻikepili inā pilikia ka mana a i ʻole hana hewa.

- KaʻAnuʻu 4.Hoʻokaʻawale

 Hoʻopili ka mīkini i nā balota i lokonā pahu ʻokoʻa, e like me nā mea kūpono, kūpono ʻole, hōʻole ʻia a hoʻopaʻapaʻa ʻia, a hoʻokuʻu iā lākou i loko o nā pā pili.Aia ka mīkini i kahi ʻano ʻano e hoʻohana ai i ke kaomi ea a me nā ʻōwili e hoʻoneʻe i nā balota i loko o nā pahu kūpono.He hōʻike hoʻi ka mīkini e hōʻike ana i ka helu a me ka pākēneka o nā balota i kēlā me kēia pahu.

- KaʻAnuʻu 5.Hōʻike

Hoʻopuka a paʻi ka mīkini i nā hōʻike like ʻole, e like me nā helu balota, nā helu, nā moʻolelo loiloi a me nā kiʻi o nā balota i ʻimi ʻia, a hōʻike iā lākou ma ka pale paʻi a i ʻole ka nānā.He paʻi ko ka mīkini e hiki ke paʻi i nā hōʻike ma ka pepa a i ʻole ka pepa wela.Loaʻa i ka mīkini kahi pale paʻi a i ʻole kahi kīpē e hiki ai i ka mea hoʻohana ke nānā, hoʻoponopono a hoʻoiho paha i nā hōʻike ma nā ʻano like ʻole, e like me PDF, CSV a i ʻole XML.

- KaʻAnuʻu 6.Ka mālama ʻana

Mālama ka mīkini i nā ʻikepili a me nā kiʻi o nā balota i nānā ʻia ma kahi ʻano paʻa a hoʻopili ʻia, a hoʻouna iā lākou i kahi kikowaena kikowaena ma o kahi pūnaewele a i ʻole ke kelepona USB.He kāleka hoʻomanaʻo ka mīkini e hiki ke mālama i ka 32 GB o ka ʻikepili a me nā kiʻi.Loaʻa i ka mīkini kahi kikowaena pūnaewele a i ʻole kahi port USB e hiki ai i ka ʻikepili a me nā kiʻi ke hoʻoili ʻia i kahi kikowaena kikowaena a i ʻole kahi mea waho.

- KaʻAnuʻu 7.Ke hana nei

Hiki ke hoʻohana ʻia ka mīkini e ka pale paʻi a i ʻole ke kīpē, a loaʻa iā ia kahi mea hoʻohana e kākoʻo ana i nā ʻōlelo he nui.Loaʻa i ka mīkini kahi pale paʻi a i ʻole kahi kīpē e hiki ai i ka mea hoʻohana ke hoʻomalu i nā hana a me nā hoʻonohonoho o ka mīkini, e like me ka hoʻomaka, hoʻōki, hoʻomaha, hoʻomau, hoʻonohonoho hou a hoʻāʻo paha.Loaʻa i ka mīkini kahi kikowaena e kākoʻo ana i nā ʻōlelo he nui, e like me ka ʻōlelo Pelekania, Kina, Paniolo a i ʻole Palani.

- KaʻAnuʻu 8.Hoʻopili

Hiki ke hoʻopili ʻia ka mīkini i nā mea ʻē aʻe, e like me nā mea paʻi, scanners a nānā paha, ma o nā awa USB a i ʻole HDMI.Loaʻa i ka mīkini nā awa USB e hiki ai ke hoʻohui i nā mea o waho, e like me nā mea paʻi, scanners a i ʻole flash drive.Loaʻa i ka mīkini nā awa HDMI e hiki ai ke hoʻohui i nā mea nānā waho a i ʻole nā ​​​​mea hana.

图片4
kiʻi

No ke aha e hoʻohana ai i ka mīkini helu koho balota?

Nui nā kumu e pono ai ka mīkini helu koho balota e like me COCER-200A i ke kaʻina koho:

1.Robust a paʻa hoʻolālā:Hoʻolālā ʻia ka mīkini e kū i nā kaiapuni koʻikoʻi a me ka halihali.Me kona pahu metala, pale ia mai ka lepo, ka makū, a me ka hopena.Eia hou, ua lako ka mīkini me nā huila a me nā lima, e maʻalahi ka neʻe ʻana a me ka lawe ʻana i nā wahi like ʻole.

图片1

2.Fast a pololei helu:Hoʻoikaika nui ka COCER-200A i ke kaʻina helu koho i hoʻohālikelike ʻia me ka helu manual.Me kāna ʻenehana scanning kiʻekiʻe a me nā algorithms, hiki iā ia ke nānā wikiwiki a pololei, helu, a hoʻopaʻa i nā balota.

3.Reliability a me ka maopopo:ʻO ka hiki i ka mīkini ke hoʻopuka i nā hōʻike kikoʻī, e like me nā helu koho, nā helu, nā moʻolelo loiloi, a me nā kiʻi koho balota, e hoʻonui i ka ʻike i ke kaʻina koho.

ʻO ka holoʻokoʻa, hāʻawi ka mīkini helu koho balota uila COCER-200A i kahi hopena hilinaʻi a maikaʻi hoʻi no nā luna koho, hoʻomaikaʻi i ka wikiwiki, pololei, a me ka maopopo o ke kaʻina koho, a me ka hopena e hoʻokō i nā pono a me nā manaʻolana o ka poʻe koho a me nā mea kuleana.

Inā makemake ʻoe i ka COCER-200A eHoʻohuihui,

e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou: https://www.integelection.com/central-counting-equipment-cocer-200a-product/.


Ka manawa hoʻouna: 01-08-23