inquiry
банер 1
банер2
банер3

Водечките избори во светот
Технолошки провајдер

Глобален водечки провајдер за електронски избори, поборник за глобално решение за дигитална демократија и партнер на интелигентни избори без граници.Главно им обезбедува на владата и претпријатијата интегрирани решенија, сродни производи и технички услуги за електронски избори базирани на информации.

 • Комплетна производна линија за избори

  Комплетна производна линија за избори

  Интегелек има длабока акумулација на технологија, а неговата производна линија ги покрива главните технологии за автоматизација низ целиот свет, способни да ги задоволат потребите на огромното мнозинство земји со автоматизирани избори на глобално ниво.
  Повеќе
 • Прилагоден дизајн со вклученост на клиентите

  Прилагоден дизајн со вклученост на клиентите

  Длабокото разбирање на изборниот процес на Интегелек обезбедува високо ниво на способност за прилагодување и може да обезбеди приспособени услуги кога општата/универзалната изборна технологија не е компатибилна со вашиот изборен систем.
  Повеќе
 • Светска технологија за препознавање слики

  Светска технологија за препознавање слики

  Integelec има богато искуство во примената на технологијата за препознавање слики и машинско визија при изборите, за да се долови секој избор со голема прецизност.Во комбинација со AI/Machine vision технологијата, нашите иновации се компатибилни со различни изборни системи.
  Повеќе
видеобг

Портфолио

Помош во секоја фаза од изборниот процес

Изборни решенија

Придружба за секои дигитални избори