inquiry
страница_глава_Бг

За нас

Технологија на интеграција
Давател на изборна технологија

Hong Kong Integelection Technology Co., Ltd. е снабдувач на електронски/дигитални избори, поборник за глобално решение за дигитална демократија и партнер на интелигентни избори без граници.Главно им обезбедува на владата и претпријатијата интегрирани решенија, сродни производи и технички услуги за електронски избори базирани на информации.

Ветуваме

Компанијата може да се пофали со богато искуство во изборните услуги и фокусирање на глобалниот пазар, обезбедувајќи приспособени електронски изборни решенија за демократските земји.Со долгогодишно искуство во изборните услуги, технологијата „Integelection“ ги разбира основните грижи на нашите клиенти и со ова ветуваме:

Технологијата „Integelection“ ќе им обезбеди на клиентите

Информации базирани и автоматизирани

Компанијата цврсто верува дека информацискиот и автоматизиран модерен изборен систем помага да се промовира напредокот на демократските избори.Потребно е „иновативна технологија и приспособени услуги“ како основа на создавањето, се придржува до првичната намера „да им донесе удобност на гласачите и на владата“ и прави напори на полето на електронските избори.

околу (1)
околу (2)

Интелигентна идентификација и анализа

Со интелигентна идентификација и анализа како основна технологија, компанијата сега има серија автоматизирани решенија од технологијата за „регистрација и проверка на гласачите“ пред изборите до технологијата на „централизирано броење“, „броење на локации“ и „виртуелно гласање“ на изборите. ден, кој го опфаќа целиот процес на изборно управување.

Безбедни, транспарентни и независни изборни технологии;

Практични и ефикасни методи за гласање и управување со изборите;

Точни, непосредни и прегледливи изборни резултати;

Најдобро корисничко искуство и технички услуги.

Култура на компанијата

Нашата визија

Технологиите и иновациите ја одржуваат демократијата жива.

Нашата мисија

Со иновативни технологии придонесуваме за ефикасноста, безбедноста и транспарентноста на изборите на корисниците и се стремиме да го унапредиме процесот на демократска автоматизација во светот.