inquiry
banderola1
banderola2
banderolë3

Zgjedhjet kryesore në botë
Ofruesi i Teknologjisë

Një ofrues kryesor global për zgjedhjet elektronike, një avokat për zgjidhjen e demokracisë dixhitale globale dhe një partner i zgjedhjeve inteligjente pa kufij.Kryesisht i ofron qeverisë dhe ndërmarrjeve zgjidhje të integruara, produkte të lidhura dhe shërbime teknike për zgjedhjet elektronike të bazuara në informacion.

 • Linja e plotë e produkteve për zgjedhje

  Linja e plotë e produkteve për zgjedhje

  Integelec ka një akumulim të thellë teknologjik dhe linja e tij e produkteve mbulon teknologjitë kryesore të automatizimit në mbarë botën, të afta për të përmbushur nevojat e shumicës dërrmuese të vendeve me zgjedhje të automatizuara globalisht.
  Më shumë
 • Dizajn i personalizuar me përfshirjen e klientit

  Dizajn i personalizuar me përfshirjen e klientit

  Kuptimi i thellë i procesit zgjedhor nga Integelec siguron një nivel të lartë aftësie personalizimi dhe mund të ofrojë shërbime të personalizuara kur teknologjia e përgjithshme/universale e zgjedhjeve nuk është në përputhje me sistemin tuaj zgjedhor.
  Më shumë
 • Teknologji e klasit botëror për njohjen e imazhit

  Teknologji e klasit botëror për njohjen e imazhit

  Integelec ka përvoja të bollshme në aplikimin e teknologjisë së njohjes së imazhit dhe vizionit të makinës në zgjedhje, në mënyrë që të kapni çdo zgjedhje me saktësi të madhe.Të kombinuara me teknologjinë e AI/Makin vision, risitë tona janë të pajtueshme me një sërë sistemesh zgjedhore.
  Më shumë
videobg

Portofoli

Ndihmë në çdo fazë të procesit zgjedhor

Zgjidhjet zgjedhore

Një shoqërues për çdo zgjedhje dixhitale