inquiry
faqe_kreu_Bg

Rreth Nesh

Teknologjia e ndërthurjes
Një ofrues i teknologjisë zgjedhore

Hong Kong Integelection Technology Co., Ltd. është një ofrues për zgjedhje elektronike/dixhitale, një avokat për zgjidhjen e demokracisë dixhitale globale dhe një partner i zgjedhjeve inteligjente pa kufij.Kryesisht i ofron qeverisë dhe ndërmarrjeve zgjidhje të integruara, produkte të lidhura dhe shërbime teknike për zgjedhjet elektronike të bazuara në informacion.

Ne Premtojmë

Kompania krenohet me përvojën e pasur në shërbimet zgjedhore dhe një fokus në tregun global, duke ofruar zgjidhje të personalizuara zgjedhore elektronike për vendet demokratike.Me shumë vite përvojë në shërbimet zgjedhore, Teknologjia Integelection kupton shqetësimet thelbësore të klientëve tanë dhe ne premtojmë:

Teknologjia Integelection do t'u sigurojë klientëve

E bazuar në informacion dhe e automatizuar

Kompania beson fuqishëm se sistemi zgjedhor modern i bazuar në informacion dhe i automatizuar ndihmon në promovimin e përparimit të zgjedhjeve demokratike.Ajo merr "teknologjinë inovative dhe shërbimet e personalizuara" si themelin e krijimit, i përmbahet synimit origjinal për "të sjellë komoditet për votuesit dhe qeverinë" dhe bën përpjekje në fushën e zgjedhjeve elektronike.

rreth (1)
rreth (2)

Identifikimi dhe Analiza Inteligjente

Me identifikimin dhe analizën inteligjente si teknologjinë bazë, kompania tani ka një sërë zgjidhjesh të automatizuara nga teknologjia e "regjistrimit dhe verifikimit të votuesve" përpara zgjedhjeve deri te teknologjia e "numërimi i centralizuar", "numërimi i faqeve" dhe "votimi virtual" në zgjedhje. ditë, duke përfshirë të gjithë procesin e menaxhimit të zgjedhjeve.

Teknologji të sigurta, transparente dhe të pavarura zgjedhore;

Metoda të përshtatshme dhe efikase për votim dhe menaxhim zgjedhor;

Rezultate të sakta, të menjëhershme dhe të rishikueshme zgjedhore;

Përvoja më e mirë e përdoruesit dhe shërbimet teknike.

Kultura e Kompanisë

Vizioni yne

Teknologjitë dhe inovacionet e mbajnë gjallë demokracinë.

Misioni yne

Me teknologjitë inovative, ne kontribuojmë në efikasitetin, sigurinë dhe transparencën e zgjedhjeve të përdoruesve dhe përpiqemi të avancojmë procesin e automatizimit demokratik në botë.