inquiry
faqe_kreu_Bg

Pajisja e regjistrimit dhe verifikimit të votuesve për fletëvotimin e shpërndarë VIA-100D

Përshkrim i shkurtër:

Me teknologjinë e njohjes së imazhit, pajisja realizon identifikimin e zgjedhësve dhe shpërndarjen e fletëve të votimit për të shmangur shpërndarjen e gabuar të fletëve të votimit.Pajisja është shumë modulare në dizajn dhe metoda të shumta identifikimi mund të realizohen përmes zëvendësimit të modulit.Pas mbërritjes në qendrën e votimit, votuesit mund të verifikojnë identitetin e tyre duke verifikuar letërnjoftimet, fytyrat ose shenjat e gishtave.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Rishikimi i produktit

Me teknologjinë e njohjes së imazhit, pajisja realizon identifikimin e zgjedhësve dhe shpërndarjen e fletëve të votimit për të shmangur shpërndarjen e gabuar të fletëve të votimit.Pajisja është shumë modulare në dizajn dhe metoda të shumta identifikimi mund të realizohen përmes zëvendësimit të modulit.Pas mbërritjes në qendrën e votimit, votuesit mund të verifikojnë identitetin e tyre duke verifikuar letërnjoftimet, fytyrat ose shenjat e gishtave.Pajisja do të nxisë automatikisht llojin e fletëvotimit që duhet të merret nga votuesit dhe stafi mund të marrë fletën e votimit përkatës dhe ta verifikojë atë në pajisje.Vetëm pasi të ketë kaluar verifikimi, mund të merret fleta e saktë e votimit dhe të ushtrohen të drejtat e zgjedhësve.

IMG_3866
IMG_3871

Karakteristikat e produktit

Komoditet i lartë
Produkti është kompakt në strukturë dhe në madhësi dhe i lehtë për t'u transportuar, trajtuar dhe vendosur.Produkti miraton dizajnin e ekranit të dyfishtë me prekje, përkatësisht ekranin e stafit dhe ekranin e votuesve.Stafi mund të operojë lehtësisht përmes ekranit të stafit, dhe votuesi mund të kontrollojë dhe konfirmojë informacionin përmes ekranit të votuesve.

Siguri e lartë
Produkti merr në konsideratë plotësisht mbrojtjen e sigurisë së të dhënave në nivelin e harduerit dhe softuerit.Për sa i përket harduerit, mund të instalohet bllokimi fizik i sigurisë, dhe për sa i përket softuerit, teknologjia kryesore ndërkombëtare e kriptimit të të dhënave përdoret për të kriptuar të dhënat e përdoruesit.në të njëjtën kohë, ekziston një mekanizëm i përsosur i vërtetimit të hyrjes së operatorit për të siguruar që të shmanget funksionimi i paligjshëm i pajisjes.

Stabilitet i lartë
Produkti përshtat dizajn të mirë stabiliteti dhe mund të punojë vazhdimisht për më shumë se 3x24 orë, dhe në të njëjtën kohë të integrojë testimin me ultratinguj, testimin infra të kuqe dhe komponentë të tjerë kompakt për të arritur zbulimin e saktë të statusit të produkteve dhe votave.

Shkallueshmëri e lartë
Produkti ka shkallëzim të mirë.Produkti mund të pajiset me modulin e verifikimit të gjurmëve të gishtërinjve, modulin e verifikimit të fytyrës, modulin e leximit të kartave, modulin e marrjes së imazhit të certifikatës dhe fletëvotimit, platformën e vendosjes së fletëve të votimit, modulin e verifikimit të nënshkrimit, modulin e integruar të furnizimit me energji dhe modulin e printimit termik për të formuar formularë produkti për aplikime të ndryshme skenarë.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni