inquiry
faqe_kreu_Bg

Pajisjet Qendrore të Numërimit COCER-200A

Përshkrim i shkurtër:

COCER-200A përdoret në skenarët e centralizuar të numërimit të votave dhe është projektuar posaçërisht për zgjedhjet në letër.Pajisjet mund të konfigurohen në mënyrë fleksibël në stacionet e centralizuara të numërimit për të realizuar modalitetin e numërimit të vetëm ose grupor.Nëpërmjet metodës efikase dhe të numërimit në grup, numërimi i votave mund të kryhet me shpejtësi të madhe në një kohë shumë të shkurtër, duke ulur ngarkesën e stafit dhe duke përmirësuar saktësinë statistikore të rezultateve të votave.COCER-200A mund të ofrojë gjithashtu një zgjidhje fleksibël dhe efikase të numërimit të votave për fletët e votimit të specifikimeve të ndryshme.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përmbledhja e artikullit

COCER-200A përdoret në skenarët e centralizuar të numërimit të votave dhe është projektuar posaçërisht për zgjedhjet në letër.Pajisjet mund të konfigurohen në mënyrë fleksibël në stacionet e centralizuara të numërimit për të realizuar modalitetin e numërimit të vetëm ose grupor.Nëpërmjet metodës efikase dhe të numërimit në grup, numërimi i votave mund të kryhet me shpejtësi të madhe në një kohë shumë të shkurtër, duke ulur ngarkesën e stafit dhe duke përmirësuar saktësinë statistikore të rezultateve të votave.COCER-200A mund të ofrojë gjithashtu një zgjidhje fleksibël dhe efikase të numërimit të votave për fletët e votimit të specifikimeve të ndryshme.

IMG_4071
IMG_4091
IMG_4076

Karakteristikat e produktit

Shpejtësi e lartë
Shpejtësia e numërimit të COCER-200A mund të arrijë 100 fletë votimi në minutë, dhe ngarkesa ditore e punës sugjeron 40,000 fletë votimi.

Saktësi e madhe
Me modulin e përvetësimit të imazhit me pixel të lartë dhe teknologjinë inteligjente lider në botë të njohjes vizuale, COCER-200A mund të arrijë përpunimin e saktë të fletëve të votimit dhe saktësia është më e lartë se 99,99%.

Stabilitet i lartë
COCER-200A, me qëndrueshmëri të mirë, mund të punojë vazhdimisht për më shumë se 3x24 orë.Në të njëjtën kohë, zbulimi i integruar tejzanor, zbulimi infra të kuqe dhe komponentët e tjerë të saktësisë mund të arrijnë zbulimin e saktë të statusit në kohë reale të makinerive dhe procesit të numërimit të votave.

Përputhshmëri e lartë
COCER-200A, me përputhshmëri të mirë, mund të skanojë fletën e votimit me specifikimet 148~216mm në gjerësi, 148~660mm në gjatësi dhe 70g~200g në trashësi.

Kapacitet i larte
COCER-200A mund të integrohet me tabaka të fletëve të votimit me kapacitet të madh (të dy tabakat e furnizimit të letrës dhe tabakatë e daljes mund të personalizohen.) Mund të bashkëpunojë gjithashtu me strukturën automatike të ushqimit të fletëve të votimit për të arritur furnizimin automatik të letrës me seri me shpejtësi të lartë dhe pranimin e serisë së daljes.Kapaciteti i tabakasë së furnizimit të letrës dhe tabaka e daljes mund të arrijë përkatësisht 200 fletë (120 g letër A4).

Fleksibilitet i lartë
COCER-200A ka një dizajn kompakt në strukturë dhe në madhësi, i përshtatshëm për transport dhe trajtim.Me modalitetin e punës në desktop redukton shumë kërkesat për mjedisin e zbatimit, në mënyrë që të arrihet instalimi dhe vendosja fleksibël.

Shkallueshmëri e lartë
COCER-200A ka një dizajn fleksibël dhe të shkallëzuar dhe mund të konfigurohet për të përmbushur kërkesat operacionale sipas llojeve të ndryshme të kërkesave elektorale.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni