inquiry
faqe_kreu_Bg

Regjistrimi në dorë i votuesve VIA-100P

Përshkrim i shkurtër:

VRVM Handheld lehtëson verifikimin e regjistrimit të votuesve në situata ku pajisjet e tipit të vendit janë të papërshtatshme.Stafi kryen identifikimin e zgjedhësit me pajisjet e dorës, lehtëson votuesin për të ushtruar të drejtën e votës.Pajisjet e dorës janë portative, efikase, të sakta dhe me jetëgjatësi të lartë të baterisë, gjë që mund të ndihmojë zyrtarët zgjedhorë të verifikojnë më mirë ID-në e votuesit.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përmbledhja e artikullit

VRVM Handheld lehtëson verifikimin e regjistrimit të votuesve në situata ku pajisjet e tipit të vendit janë të papërshtatshme.Stafi kryen identifikimin e zgjedhësit me pajisjet e dorës, lehtëson votuesin për të ushtruar të drejtën e votës.Pajisjet e dorës janë portative, efikase, të sakta dhe me jetëgjatësi të lartë të baterisë, gjë që mund të ndihmojë zyrtarët zgjedhorë të verifikojnë më mirë ID-në e votuesit.Në mënyrë të ngjashme, VRVM Handheld mund të ketë akses në sistemin e platformës së menaxhimit të zgjedhjeve pa probleme, të ngarkojë dhe verifikojë menjëherë informacionin e votuesve, t'i krahasojë ato me bazën e të dhënave të informacionit të votuesve dhe të përgjigjet me rezultatet e krahasimit.Nëpërmjet bashkëpunimit të sistemit softuerik front-end dhe back-end, regjistrimi dhe verifikimi i votuesve mund të kryhet lehtësisht me mbështetjen e teknologjisë 3G, 4G, WiFi dhe madje edhe satelitore.
VRVM Handheld ka sjellë mundësi të reja për verifikimin e regjistrimit të votuesve, duke e bërë atë më efikas, më të saktë dhe më të përshtatshëm.

VIA-100P-Handheld-voter-registration-(2)
VIA-100P-Handheld-voter-registration-(3)

Karakteristikat e produktit

1. Transportueshmëri
Kjo pajisje celulare mund të përdoret në një sërë mjedisesh dhe mund të përdoret kur është e papërshtatshme të vendoset në nivelin e zonës ose në rrethana të veçanta.

2. Efikasitet i lartë
VRVM Handheld mbështet verifikimin e shpejtë, mund të përputhet me ID-në dhe votuesit me shpejtësi të lartë për të realizuar identifikimin e votuesve.

3. Saktësia
VRVM Handheld ka saktësi të lartë të verifikimit të ID-së dhe mbështet një sërë metodash identifikimi.

4. Jetëgjatësi e lartë e baterisë
VRVM Handheld mund të garantohet të funksionojë normalisht për më shumë se 8 orë pa e lidhur furnizimin me energji elektrike.

5. Ekran me prekje
Ekrani me prekje kapacitiv me efikasitet të lartë garanton funksionimin dhe efikasitetin e softuerit të regjistruar, i cili siguron një përvojë pune më efikase.Mund të përshtatet me një sërë aplikacionesh specifike për zgjedhjet dhe funksionimi është i qetë.

6. Mënyra shumë-komunikuese
Produkti mbështet wireless, Bluetooth, 4G dhe mënyra të tjera komunikimi, për të siguruar që pajisja mund të përmbledhë dhe ngarkojë të dhëna në një sërë rastesh, por gjithashtu të mbështesë transmetimin jashtë linje, për të siguruar që të dhënat nuk do të humbasin.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni