inquiry
faqe_kreu_Bg

Pajisjet qendrore të numërimit dhe renditjes së votave COCER-200B

Përshkrim i shkurtër:

COCER-200B synon numërimin e centralizuar të krijuar posaçërisht për zgjedhjet në letër, duke ofruar funksione të numërimit të votave dhe pastrimit dhe renditjes automatike.Nëpërmjet numërimit të grupeve, pajisja mund të përfundojë numërimin dhe kontrollin e votave dhe pastrimin dhe renditjen automatike në një kohë shumë të shkurtër në pikën e centralizuar të numërimit, gjë që redukton shumë kohën për numërimin dhe kontrollin e votave dhe ofron një zgjidhje perfekte për skenarët e punës duke përfshirë numërimin dhe renditjen të fletëve të votimit.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përmbledhja e artikullit

COCER-200B synon numërimin e centralizuar të krijuar posaçërisht për zgjedhjet në letër, duke ofruar funksione të numërimit të votave dhe pastrimit dhe renditjes automatike.Nëpërmjet numërimit të grupeve, pajisja mund të përfundojë numërimin dhe kontrollin e votave dhe pastrimin dhe renditjen automatike në një kohë shumë të shkurtër në pikën e centralizuar të numërimit, gjë që redukton shumë kohën për numërimin dhe kontrollin e votave dhe ofron një zgjidhje perfekte për skenarët e punës duke përfshirë numërimin dhe renditjen të fletëve të votimit.

IMG_4170
IMG_4173
IMG_4191

Karakteristikat e produktit

Shpejtësi e lartë
Shpejtësia e numërimit të COCER-200B mund të arrijë në 95 fletë votimi në orë, dhe ngarkesa ditore e punës sugjeron 40,000 fletë votimi.

Saktësi e madhe
Me dizajnin e përshtatshëm të strukturës, strategjinë e kontrollit të maturuar dhe teknologjinë lider në botë të përpunimit të imazhit, COCER-200B mund të arrijë saktësi të numërimit të votave më të larta se 99,99% dhe të renditjes së votave më të larta se 99,99%.

Stabilitet i lartë
COCER-200B ka një dizajn të mirë stabiliteti dhe mund të punojë vazhdimisht për më shumë se 3x24 orë.

Përputhshmëri e lartë
COCER-200B ka përputhshmëri të mirë dhe mund të skanojë fletë votimi me specifikim 148~216mm gjerësi, 148-660mm gjatësi dhe 70-200g trashësi.

Kapacitet i larte
COCER-200B mund të integrohet me tabaka të votimit me kapacitet të madh.Kapaciteti i tabakasë për ushqimin e letrës dhe i tabakasë së daljes së vlefshme dhe të pavlefshme mund të arrijë përkatësisht 200 fletë votimi (A4 prej 120 g).I pajisur me tabakanë për ushqimin e fletëve të votimit dhe tabakat e daljes, mund të realizojë funksionin e numërimit të grupeve dhe pastrimit dhe renditjes.

Fleksibilitet i lartë
Pajisja miraton dizajn modular, i cili është i përshtatshëm për transport, trajtim, instalim dhe vendosje.

Transportueshmëri e lartë
Dizajni i thjeshtuar i strukturës dhe softuerit lejon stafet/zyrtarët zgjedhorë të zotërojnë funksionimin e COCER-200B pas një trajnimi të thjeshtë.

Siguri e lartë
Dizajni i COCER-200B ka marrë plotësisht sigurinë e stafeve/zyrtarëve zgjedhorë dhe fletëve të votimit.Me një modul të mirë-projektuar të zbulimit të gjendjes së makinës të mbështetur nga sensorë fotoelektrikë, sensorë tejzanor dhe pajisje të tjera zbulimi, ai mund të realizojë funksionet e zbulimit të bllokimit të fletëve të votimit, njoftimit të statusit të funksionimit të pajisjeve, mbylljes emergjente etj., në mënyrë që të shmanget lëndimi aksidental. të shtabeve/zyrtarëve zgjedhorë dhe shfaqjes së dëmtimit të fletëvotimit.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni