inquiry
faqe_kreu_Bg

Pajisjet virtuale të votimit me ekran me prekje-DVE100A

Përshkrim i shkurtër:

DVE-100A është një pajisje votimi e shpejtë dhe e përshtatshme e bazuar në funksionimin e ekranit me prekje pa fletë votimi në letër, me anë të së cilës votuesit me nevoja të ndryshme mund të kryejnë lehtësisht votimin virtual.Dhe efikasiteti i menaxhimit të zgjedhjeve do të përmirësohej shumë duke riorganizuar procesin zgjedhor krahasuar me zgjedhjet tradicionale të bazuara në letër.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përmbledhja e artikullit

DVE-100A është një pajisje votimi e shpejtë dhe e përshtatshme e bazuar në funksionimin e ekranit me prekje pa fletë votimi në letër, me anë të së cilës votuesit me nevoja të ndryshme mund të kryejnë lehtësisht votimin virtual.Dhe efikasiteti i menaxhimit të zgjedhjeve do të përmirësohej shumë duke riorganizuar procesin zgjedhor krahasuar me zgjedhjet tradicionale të bazuara në letër.

Butonat fizikë, Mbulesa e privatësisë, telefoni i kokës, printeri i faturave, ekrani me prekje 17,3", Kabina e votimit, Kllapa e rregullueshme, Lloji i desktopit.

IMG_3894
IMG_3923
IMG_3941

Karakteristikat e produktit

1.Metodat e shumëfishta të aktivizimit
Metoda të shumta si kodet RFID dhe QR mund të përdoren për të aktivizuar votimin, gjë që garanton asnjë ndryshim në procesin fillestar zgjedhor dhe ligjin përkatës zgjedhor dhe mbron në mënyrë të përsosur parimin "një njeri, një votë".

2. Votimi me ekran me prekje
Duke përdorur një ekran të madh me prekje, DVE-100a është i përshtatshëm dhe efikas për të përfunduar votimin, me anë të të cilit përdoruesit mund të kenë një përvojë më miqësore të ndërveprimit njeri-kompjuter.

3.Ndërfaqja virtuale e votimit
Përshtatja automatike e ndërfaqes së votimit, e pajtueshme me një sërë rastesh të kandidatëve nga pak në shumë, gjuha e ndërfaqes mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit.

4.Fetë votimi e auditueshme e zgjedhësve
Fatura e personalizueshme e votimit, e cila mund të mbulojë të gjithë përmbajtjen e dëshiruar për t'u shfaqur, duke përfshirë datën e votimit, kandidatët e përzgjedhur e kështu me radhë, do të printohet dhe pritet automatikisht për t'u marrë me lehtësi nga votuesit.

5. Mbështet votimin e aksesueshëm
Udhëzime të thjeshta dhe të qarta votimi, duke përdorur një kombinim kufjesh plus një pajisje votimi ndihmëse për të garantuar të drejtën e votës për votuesit me nevoja të ndryshme.

6. Dizajni i mbrojtjes së privatësisë
Platforma operative vjen me një pengesë të privatësisë për të mbrojtur privatësinë e votimit të votuesve dhe për të ndihmuar në ndërtimin e besimit të tyre në votim.

7. Vendosja e përshtatshme
Pajisja është projektuar të jetë e palosshme dhe mund të paloset në një kuti të thjeshtë transporti gjatë transportit;një person i vetëm mund të përfundojë vendosjen në 5 minuta.

8.Siguria
Siguria e nivelit të lartë për sa i përket dizajnit fizik për të mbrojtur makinën e votimit-DVE100A nga sulmet keqdashëse dhe të dhunshme, dhe materialet rezistente ndaj konsumit të prodhuara nga DVE-100A do të sigurojnë përputhshmëri të mirë me mjedisin e ndërlikuar.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni